ČSN P CEN ISO/TS 13136 (560121)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Metoda průkazu původců onemocnění z potravin založená na polymerázové řetězové reakci (PCR) v reálném čase - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli produkující shigatoxin (STEC) a stanovení sérotypů O157, O111, O26, O103 a O145 (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Metóda dôkazu pôvodcov ochorení z potravín založená na polymerázovej reťazovej reakcii (PCR) v reálnom čase - Horizontálna metóda na dôkaz Escherichia coli produkujúce Shigatoxin (STEC) a stanovenie sérotypov O157, O111, O26, O103 a O145 (Norma na priame použitie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.12.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.90 bez DPH
13.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN P CEN ISO/TS 13136
Rozlišovací znak: 560121
Katalógové číslo: 93967
Dátum vydania normy: 1.12.2013
Kód tovaru: NS-181476
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.