ČSN ISO 1443 (570147)

Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku.

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie celkového obsahu tuku.



NORMA vydaná dňa 1.9.1994


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena4.70 bez DPH
4.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 1443
Rozlišovací znak: 570147
Katalógové číslo: 16605
Dátum vydania normy: 1.9.1994
Kód tovaru: NS-177849
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ČSN ISO 1443 (570147):

Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení celkového obsahu tuku1) v mase a masných výrobcích.

1) Stanovený tuk nelze použít pro určení charakteristiky tuku

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.