Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku.
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie celkového obsahu tuku.
NORMA vydaná dňa 1.9.1994
Označenie normy: ČSN ISO 1443
Rozlišovací znak: 570147
Katalógové číslo: 16605
Dátum vydania normy: 1.9.1994
Kód tovaru: NS-177849
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení celkového obsahu tuku1) v mase a masných výrobcích.
1) Stanovený tuk nelze použít pro určení charakteristiky tuku
NEPLATNÁ
25.4.1988
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
17.6.1964
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
4.2.1986
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.