Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu pevných a tekutých částí a rozpuštěného uvolněného tuku.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu pevných a tekutých častí a rozpusteného uvoľneného tuku.
NORMA vydaná dňa 4.2.1986
Označenie normy: ČSN 570152
Rozlišovací znak: 570152
Katalógové číslo: 29541
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 4.2.1986
Kód tovaru: NS-130990
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.