ČSN ISO 14156 (570553)

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku.

Automaticky preložený názov:

Mlieko a mliečne výrobky - Extrakčné metódy pre lipidy a zložky rozpustné v tuku.



NORMA vydaná dňa 1.9.2007


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 14156
Rozlišovací znak: 570553
Katalógové číslo: 79498
Dátum vydania normy: 1.9.2007
Kód tovaru: NS-177807
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mléko a mléčné výrobky všeobecně

Anotácia textu normy ČSN ISO 14156 (570553):

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku Norma specifikuje metody extrakce nebo separace reprezentativní části tuku, obsahující lipidy a složky rozpustné v tuku. Podstatou metody je extrakce lipidové frakce vhodnými rozpouštědly, v případě másla a jiných vysokotučných výrobků se tato frakce separuje fyzikálním postupem. Popsaná metoda je doporučena pro předúpravu vzorků na stanovení uvedená v ISO 15884 a ISO 15885.

K tejto norme patria tieto zmeny:

ČSN ISO 14156:2007/Amd.1 (570553) Zmena

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku.

Zmena vydaná dňa 1.8.2008

Vybraný formát:
Česky -
Tlačené (2.50 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
2.50


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.