ČSN ISO 11036 (560034)

Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury. (Norma přebírající anglický originál, vlastní text je součástí výtisku).



NORMA vydaná dňa 1.12.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.50 bez DPH
13.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 11036
Rozlišovací znak: 560034
Katalógové číslo: 511608
Dátum vydania normy: 1.12.2020
Kód tovaru: NS-1011301
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Anotácia textu normy ČSN ISO 11036 (560034):

Tento dokument specifikuje metodu vytvoření profilu textury potravinářských výrobků (tuhých, polotuhých, tekutých) nebo nepotravinářských výrobků (např. kosmetiky).

Tato metoda je pouze jedním z přístupů analýzy senzorického profilu textury a existují i jiné metody. Tato metoda popisuje různé kroky v procesu stanovení úplného popisu texturních vlastností výrobků

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.