Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) (Norma k přímému použití jako ČSN).
Automaticky preložený názov:
Srvátkový syr - Stanovenie obsahu tuku - Vážková metóda (Referenčná metóda) (Norma na priame používanie ako STN).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: ČSN EN ISO 1854
Rozlišovací znak: 571176
Katalógové číslo: 82594
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-167029
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
1.9.2010
NEPLATNÁ
1.11.2013
NEPLATNÁ
1.11.2013
1.3.2000
1.8.2007
1.8.2007
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-12 (Počet položiek: 2 232 189)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.