ČSN EN ISO 1854 (571176)

Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) (Norma k přímému použití jako ČSN).

Automaticky preložený názov:

Srvátkový syr - Stanovenie obsahu tuku - Vážková metóda (Referenčná metóda) (Norma na priame používanie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.3.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.90 bez DPH
13.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 1854
Rozlišovací znak: 571176
Katalógové číslo: 82594
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-167029
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.