Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) (Norma k přímému použití jako ČSN).
Automaticky preložený názov:
Srvátkový syr - Stanovenie obsahu tuku - Vážková metóda (Referenčná metóda) (Norma na priame používanie ako STN).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: ČSN EN ISO 1854
Rozlišovací znak: 571176
Katalógové číslo: 82594
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-167029
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
1.9.2010
NEPLATNÁ
1.11.2013
NEPLATNÁ
1.11.2013
1.3.2000
1.8.2007
1.8.2007
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-19 (Počet položiek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.