ČSN EN 1787 (560014)

Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie (Norma k přímému použití jako ČSN).



NORMA vydaná dňa 1.10.2022


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.90 bez DPH
8.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 1787
Rozlišovací znak: 560014
Katalógové číslo: 515209
Dátum vydania normy: 1.10.2022
Kód tovaru: NS-1085105
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN EN 1787 (560014):

This document specifies a method for the detection of foodstuff containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the foodstuff.

Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells, paprika powder and fresh strawberries. However, it has been shown that chemical bleaching of nuts in shells can lead to comparable signals

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.