Norma ČSN EN 1140 1.10.1996 náhľad

ČSN EN 1140 (560411)

Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy - NADPH spektrofotometrická metoda.

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové šťavy - Enzýmové stanovenie obsahu D-glukózy a D-fruktózy - NADPH spektrofotometrická metóda.



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 1140
Rozlišovací znak: 560411
Katalógové číslo: 20134
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-139073
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Anotácia textu normy ČSN EN 1140 (560411):

Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.