Norma ČSN EN 1134 1.10.1996 náhľad

ČSN EN 1134 (560405)

Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS).

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové šťavy - Stanovenie obsahu sodíka, draslíka, vápnika a horčíka atómovou absorpčnou spektrometriou (AAS).



NORMA vydaná dňa 1.10.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 1134
Rozlišovací znak: 560405
Katalógové číslo: 20128
Dátum vydania normy: 1.10.1996
Kód tovaru: NS-139067
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Anotácia textu normy ČSN EN 1134 (560405):

Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích atomovou absorpční spektrometrií

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.