Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mrazených výrobkov - Štandardizovaný postup pre varenie mrazené zeleniny.
NORMA vydaná dňa 1.4.1997
Označenie normy: ČSN 560304
Rozlišovací znak: 560304
Katalógové číslo: 21194
Dátum vydania normy: 1.4.1997
Kód tovaru: NS-130710
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tento postup vaření je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazené zeleniny
NEPLATNÁ
1.8.1998
1.8.1998
1.4.1999
2.2.1987
1.1.1996
1.10.1997
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.