ČSN EN 12014-2 (560021)

Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie obsahu dusičnanov a / alebo dusitanov - Časť 2: Metóda HPLC / IC pre stanovenie obsahu dusičnanov v zeleninových výrobkoch a zelenine.



NORMA vydaná dňa 1.8.1998


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena9.00 bez DPH
9.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN 12014-2
Rozlišovací znak: 560021
Katalógové číslo: 52839
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.1998
Kód tovaru: NS-139307
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.