Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products. Determination of tin content. Method using flame atomic absorption spectrometry.
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty. Stanovenie obsahu cínu. Metóda s použitím plamenná atómová absorpčná spektrometria
NORMA vydaná dňa 25.11.2004
Označenie normy: BS ISO 17240:2004
Dátum vydania normy: 25.11.2004
Kód tovaru: NS-111592
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 44871 1 Status: Confirmed
30.6.2006
15.10.2004
15.10.2004
15.10.2004
30.6.2006
30.6.2006
Posledná aktualizácia: 2025-05-06 (Počet položiek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.