Norma BS EN 14333-2:2004 15.10.2004 náhľad

BS EN 14333-2:2004

Non fatty foods. Determination of benzimidazole fungicides carbendazim, thiabendazole and benomyl (as carbendazim). HPLC method with gel permeation chromatography clean up.

Automaticky preložený názov:

Non tučné jedlá. Stanovenie benzimidazolu fungicídy karbendazímu tiabendazol a benomyl (ako karbendazím). Metóda HPLC s gélovou permeačnou chromatografiou vyčistiť



NORMA vydaná dňa 15.10.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena181.00 bez DPH
181.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN 14333-2:2004
Dátum vydania normy: 15.10.2004
Kód tovaru: NS-85617
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Anotácia textu normy BS EN 14333-2:2004 :

ISBN: 0 580 44606 9 Status: Definitive

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.