Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Non fatty foods. Determination of benzimidazole fungicides carbendazim, thiabendazole and benomyl (as carbendazim). HPLC method with gel permeation chromatography clean up.
Automaticky preložený názov:
Non tučné jedlá. Stanovenie benzimidazolu fungicídy karbendazímu tiabendazol a benomyl (ako karbendazím). Metóda HPLC s gélovou permeačnou chromatografiou vyčistiť
NORMA vydaná dňa 15.10.2004
Označenie normy: BS EN 14333-2:2004
Dátum vydania normy: 15.10.2004
Kód tovaru: NS-85617
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 44606 9 Status: Definitive
30.6.2006
18.10.2004
25.11.2004
2.12.2003
28.2.2007
24.1.2005
Posledná aktualizácia: 2025-05-06 (Počet položiek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.