Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee. HPLC method with immunoaffinity column clean-up.
Automaticky preložený názov:
Potraviny. Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej kávy. Metóda HPLC s imunoafinitně kolóne clean-up
NORMA vydaná dňa 30.6.2009
Označenie normy: BS EN 14132:2009
Dátum vydania normy: 30.6.2009
Kód tovaru: NS-85334
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 64239 5 Status: Confirmed
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
30.4.1986
23.12.1987
15.2.1995
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.