Norma BS EN 14132:2009 30.6.2009 náhľad

BS EN 14132:2009

Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee. HPLC method with immunoaffinity column clean-up.

Automaticky preložený názov:

Potraviny. Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej kávy. Metóda HPLC s imunoafinitně kolóne clean-up



NORMA vydaná dňa 30.6.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena170.00 bez DPH
170.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN 14132:2009
Dátum vydania normy: 30.6.2009
Kód tovaru: NS-85334
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotácia textu normy BS EN 14132:2009 :

ISBN: 978 0 580 64239 5 Status: Confirmed

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.