Norma BS 4401-4:1970 25.11.1970 náhľad

BS 4401-4:1970

Methods of test for meat and meat products. Determination of total fat content.

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie celkového obsahu tuku



NORMA vydaná dňa 25.11.1970


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena143.00 bez DPH
143.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 4401-4:1970
Dátum vydania normy: 25.11.1970
Kód tovaru: NS-67531
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy BS 4401-4:1970 :

Two reference methods, Method A (technically equivalent to ISO 1443) and method B (usual UK practice), both based on the disintegration of the test portion with hydrochloric acid to free the fat. Method A involves the intermediate steps of filtration and frying of the disintegrated mass followed by soxhlet extraction. Method B involves liquid/liquid extraction. Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.