Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of total fat content.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie celkového obsahu tuku
NORMA vydaná dňa 25.11.1970
Označenie normy: BS 4401-4:1970
Dátum vydania normy: 25.11.1970
Kód tovaru: NS-67531
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Two reference methods, Method A (technically equivalent to ISO 1443) and method B (usual UK practice), both based on the disintegration of the test portion with hydrochloric acid to free the fat. Method A involves the intermediate steps of filtration and frying of the disintegrated mass followed by soxhlet extraction. Method B involves liquid/liquid extraction. Status: Confirmed
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
NEPLATNÁ
15.4.1997
15.7.1996
15.9.1996
Posledná aktualizácia: 2024-04-29 (Počet položiek: 2 896 215)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.