ASTM E1810-20

Standard Guide for Evaluating Odor and Taste of Fish Suspected of Contamination



NORMA vydaná dňa 1.10.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena58.60 bez DPH
58.60

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1810-20
Dátum vydania normy: 1.10.2020
Kód tovaru: NS-1008094
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Ryby a rybí výrobky

Anotácia textu normy ASTM E1810-20 :

Keywords:
contaminant, descriptive testing, discriminative testing, fish, flavors, odors, off flavors, off odors, sensory analysis, shellfish, taint, taste,, ICS Number Code 67.120.30 (Fish and fishery products)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.