NORMSERVIS s.r.o.

ASTM E1810-20

Standard Guide for Evaluating Odor and Taste of Fish Suspected of Contamination

NORMA vydaná dňa 1.10.2020

Anglicky -
PDF - okamžité stiahnutie (58.10 EUR)

Anglicky -
PDF + redline - ihneď (69.70 EUR)

Anglicky -
Tlačené (58.10 EUR)

Anglicky -
Tlač + redline (69.70 EUR)


Prečo Redline?

Redline predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob ako porovnať všetky zmeny medzi aktuálne platnou normou a predchádzajúcou verziou.

Vďaka redline sa okamžite dozviete o:

Ušetrite si čas aj starosti!

Vďaka Redline už nebudete musieť strácať čas zisťovaním, čo sa v novej norme zmenilo. Redline Vám ušetrí čas a zaručí, že sa o zmenách v norme dozviete.

Cena

Ak si zvolíte možnosť "Platná norma + Redline", potom dostanete oba dokumenty! A čo je najlepšie, cena Platné normy + Redline je len o niečo málo vyššia ako cena samostatnej platné normy.

Zobraziť ukážku Redline

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM E1810-20
Dátum vydania normy: 1.10.2020
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Anotácia textu normy ASTM E1810-20 :

Keywords:
contaminant, descriptive testing, discriminative testing, fish, flavors, odors, off flavors, off odors, sensory analysis, shellfish, taint, taste,, ICS Number Code 67.120.30 (Fish and fishery products)