ASTM D5565-95(2011)

Standard Test Method for Determination of the Solidification Point of Fatty Acids Contained in Animal, Marine, and Vegetable Fats and Oils (Withdrawn 2020)

Automaticky preložený názov:

Štandardná skúšobná metóda pre stanovenie tuhnutia mastných kyselín obsiahnutých v záznamoch Animal, námorníctvo a rastlinných tukov a olejov



NORMA vydaná dňa 1.1.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena61.30 bez DPH
61.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ASTM D5565-95(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-31688
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy ASTM D5565-95(2011) :

Keywords:
fat liquors, fatty acids, leather, solidification point, titer test, Animal fats, Fatliquors, Fats and oils, Fatty acids--tests, Leather, Mineral fats, Solidification point, Sulfonated and sulfated oils, Titer test, Vegetable oils, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.