Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Standard Test Method for Determination of Free Fatty Acids Contained in Animal, Marine, and Vegetable Fats and Oils Used in Fat Liquors and Stuffing Compounds
Automaticky preložený názov:
Štandardná skúšobná metóda pre stanovenie voľných mastných kyselín obsiahnutých v záznamoch Animal, Marine, a rastlinných tukov a olejov používaných v tukoch Alkohol a plnkou zlúčenín
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Označenie normy: ASTM D5555-95(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-31654
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Americká technická norma
Kategória: Technické normy ASTM
Keywords:
fats and oils, free fatty acids, leather, Animal fats, Fatliquors, Fatty acids--tests, Free fatty acids, Leather, Marine fats, Oils, Softening/stuffing compounds, Stuffing compounds, Vegetable oils, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils)
Significance and Use |
This test method is intended for the determination of the free fatty acids contained in animal, marine, and vegetable fats and oils for the purpose of quality assurance. |
1. Scope |
1.1 This test method covers the determination of the free fatty acid content of fats and oils. 1.2 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
Historická
1.1.2011
Historická
1.1.2011
Historická
1.6.2010
Historická
1.6.2013
Historická
15.8.2010
Historická
1.8.2011
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.