UNE - Španělské národní normy - strana 6314

Normy UNE - Španělské národní normy - strana 6314

Španělské národní normy UNE vydává společnost AENOR, která se věnuje rozvoji národní standardizace a certifikace ve všech průmyslových sektorech i v sektorech služeb. Jejím cílem je přispívat ke zlepšování kvality a konkurenceschopnosti společností a k ochraně životního prostředí.

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy UNE - strana 6314" podľa:    


UNE 87020:1993 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. EVALUATION OF FOOD PRODUCTS BY METHODS USING SCALES.
(Análisis sensorial. Metodología. Evaluación de los productos alimentarios por métodos que utilizan escalas.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 23.4.1993

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
49.00


do 7 pracovných dní
UNE 87021:1992 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. CUP FOR OIL TASTING
(Análisis sensorial. Utensilios. Copa para la degustación de aceites.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 30.11.1992

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
17.60


do 7 pracovných dní
UNE 87023:1995 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. RANKING.
(Análisis sensorial. Metodología. Ensayo de clasificación por ordenación.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 16.10.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
60.80


do 7 pracovných dní
UNE 87024-1:1995 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE FOR THE SELECTION, TRAINING AND MONITORING OF ASSESSORS. PART 1: SELECTED ASSESSORS.
(Análisis sensorial. Guía general para la selección, entrenamiento y control de jueces. Parte 1: Catadores.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 24.7.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
70.60


do 7 pracovných dní
UNE 87024-2:1996 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE FOR THE SELECTION, TRAINING AND MONITORING OF ASSESSORS. PART 2: EXPERTS.
(Análisis sensorial. Guía general para la selección, entrenamiento y control de jueces. Parte 2: Expertos.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 7.11.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
57.80


do 7 pracovných dní
UNE 87026:2000 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE AND TEST METHOD FOR THE ASSESSMENT OF THE COLOUR OF FOODS.
(Análisis sensorial. Guía general y método para la evaluación del color de los alimentos.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 19.12.2000

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
56.80


do 7 pracovných dní
UNE 87030:2002 NEPLATNÁ

Sensory analysis. Methodology. Magnitude estimation method.
(Análisis sensorial. Metodología. Método de estimación de la magnitud.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 22.2.2002

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
67.60


do 7 pracovných dní
UNE-EN 872:1996 NEPLATNÁ

WATER QUALITY. DETERMINATION OF SUSPENDED SOLIDS. METHOD BY FILTRATION THROUGH GLASS FIBRE FILTERS.
(Jakost vod - Stanovení nerozpuštěných látek - Metoda filtrace filtrem ze skleněných vláken.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 19.9.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
56.80


do 7 pracovných dní
UNE-EN ISO 8728:1994 NEPLATNÁ

SHIPBUILDING. MARINE GYRO-COMPASSES. (ISO 8728:87). (Endorsed by AENOR in January of 1995.)
(Lodě a námořní technika - Lodní gyrokompasy.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 28.4.1999

Vybraný formát:
Španielsky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


do 7 pracovných dní
UNE-EN ISO 8729:1994 NEPLATNÁ

SHIPBUILDING. MARINE RADAR REFLECTORS. (ISO 8729:87). (Endorsed by AENOR in January of 1995.)
(Lodě a námořní technika - Lodní radarové odrážeče.)

NEPLATNÁ vydaná dňa 28.4.1999

Vybraný formát:
Španielsky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


do 7 pracovných dní

Zobrazený záznam od 63130 až 63140 z celkom 63830 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.