GOST - Ruské národní normy - strana 4882

Normy GOST - Ruské národní normy - strana 4882

GOST - Státní normy Gosudarstvennye Standarty
Ruské normy Gosstandart (GOST) pokrývají více než 20 průmyslových odvětví včetně ropného průmyslu, chemického průmyslu, těžebního průmyslu i minerálních zdrojů, silnoproudých i elektrických zařízení a ropných i plynových produktů. Organizace GOST, která byla původně zřízena za Sovětského svazu, měla za úkol vyvinout a zrealizovat státní politiku v oblasti normalizace. Tato normalizační instituce byla přijata Společenstvím nezávislých států (CIS) a je spravována Euroasijskou radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci (EASC).

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy GOST - strana 4882" podľa:    


GOST 8724-81 NEPLATNÁ

Basic norms of interchangeability. Metric screw thread. Diameters and pitches

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1982

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
39.90


SKLADOM
GOST 8731-87 NEPLATNÁ

Seamless hot-rolled steel tubes. Technical requirements

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
52.00


SKLADOM
GOST 8733-87 NEPLATNÁ

Seamless cold and warm deformed tubes. Technical requirements

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
52.00


SKLADOM
GOST 8736-93 NEPLATNÁ

Sand for construction works. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
59.80


SKLADOM
GOST 8747-88 NEPLATNÁ

Asbestos-cement sheet products. Methods of test

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1989

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
84.10


SKLADOM
GOST 875-92 NEPLATNÁ

Macaroni products. General specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1993

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
57.60


SKLADOM
GOST 8756.1-79 NEPLATNÁ

Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and component relationship and net mass

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1980

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
52.00


SKLADOM
GOST 8756.10-70 NEPLATNÁ

Fruit and vegetable products. Method for determination of flesh content

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1971

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.80


SKLADOM
GOST 8756.11-70 NEPLATNÁ

Fruit and vegetable products. Methods for determination of transparency of juices and extracts, extract solubility

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1971

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
54.20


SKLADOM
GOST 8756.17-70 NEPLATNÁ

Canned food products. Method for determination of jelly-melting temperature in canned meats

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1971

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
25.50


SKLADOM

Zobrazený záznam od 48810 až 48820 z celkom 49107 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.