GOST - Ruské národní normy - strana 4817

Normy GOST - Ruské národní normy - strana 4817

GOST - Státní normy Gosudarstvennye Standarty
Ruské normy Gosstandart (GOST) pokrývají více než 20 průmyslových odvětví včetně ropného průmyslu, chemického průmyslu, těžebního průmyslu i minerálních zdrojů, silnoproudých i elektrických zařízení a ropných i plynových produktů. Organizace GOST, která byla původně zřízena za Sovětského svazu, měla za úkol vyvinout a zrealizovat státní politiku v oblasti normalizace. Tato normalizační instituce byla přijata Společenstvím nezávislých států (CIS) a je spravována Euroasijskou radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci (EASC).

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy GOST - strana 4817" podľa:    


GOST 7702.2.0-95 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1994

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
47.00


SKLADOM
GOST 7702.2.1-95 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for quantity determination of mesophilic aerobes and facultative-anaerobes

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1994

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
29.10


SKLADOM
GOST 7702.2.2-93 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria (Escherichia, Citrobacter, Enterobacter, Klebsiella, Serratia)

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
31.40


SKLADOM
GOST 7702.2.3-93 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for detection of Salmonellae

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
34.70


SKLADOM
GOST 7702.2.4-93 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
38.10


SKLADOM
GOST 7702.2.5-93 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of listerell

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
34.70


SKLADOM
GOST 7702.2.6-93 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of sulfit-reducing anaerobes

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
34.70


SKLADOM
GOST 7702.2.7-95 NEPLATNÁ

Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection of Proteus bacteria

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1994

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
29.10


SKLADOM
GOST ISO 7714-2004 NEPLATNÁ

Agriculture irrigation equipments. Volumetric valves. General technical requirements and test methods

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.2008

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
54.90


SKLADOM
GOST 7724-77 NEPLATNÁ

Meat. Pork carcasses and semi-carcasses. Specification

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1978

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
38.10


SKLADOM

Zobrazený záznam od 48160 až 48170 z celkom 49042 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.