GOST - Ruské národní normy - strana 4768

Normy GOST - Ruské národní normy - strana 4768

GOST - Státní normy Gosudarstvennye Standarty
Ruské normy Gosstandart (GOST) pokrývají více než 20 průmyslových odvětví včetně ropného průmyslu, chemického průmyslu, těžebního průmyslu i minerálních zdrojů, silnoproudých i elektrických zařízení a ropných i plynových produktů. Organizace GOST, která byla původně zřízena za Sovětského svazu, měla za úkol vyvinout a zrealizovat státní politiku v oblasti normalizace. Tato normalizační instituce byla přijata Společenstvím nezávislých států (CIS) a je spravována Euroasijskou radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci (EASC).

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy GOST - strana 4768" podľa:    


GOST 9935-76 NEPLATNÁ

Canned pig in jelly. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1977

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
39.90


SKLADOM
GOST 9936-76 NEPLATNÁ

Meat cans. Tourist breakfast. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1978

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
51.60


SKLADOM
GOST 9937-79 NEPLATNÁ

Canned meat with white gravy. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1980

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
42.20


SKLADOM
GOST 9941-81 NEPLATNÁ

Seamless cold- and warm-deformed tubes of corrosion-resistant steel. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1983

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
55.10


SKLADOM
GOST 9949-76 NEPLATNÁ

Coal xylene. Specifications

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1977

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
51.60


SKLADOM
GOST 9950-83 NEPLATNÁ

Coal tar pitch. Methods for the determination of softening point

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1984

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
55.10


SKLADOM
GOST 9951-73 NEPLATNÁ

Coal tar pitch. Method for the determination of volatile matter

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1975

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
32.80


SKLADOM
GOST 9957-73 NEPLATNÁ

Sausage, pork, mutton and beef products. Methods for determination of sodium chloride

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.7.1974

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
32.80


SKLADOM
GOST 9958-81 NEPLATNÁ

Sausage products and meat products. Methods of bacteriological analysis

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1983

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
63.30


SKLADOM
GOST 9959-91 NEPLATNÁ

Meat products. Common conditions of organoleptical assesment

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1993

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
49.20


SKLADOM

Zobrazený záznam od 47670 až 47680 z celkom 47690 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.