Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Nové normy GOST - strana 3" podľa:    


GOST 29296-2025

Extruded rectangular unequishelf T-section shapes of aluminium, aluminium and magnesium alloys. Assortment

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
131.30


SKLADOM
GOST 30648.5-2024

Infant milk products. Method of active acidity determination

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
63.40


SKLADOM
GOST 31371.3-2025

Natural gas. Determination of composition by gas chromatography method with evaluation of uncertainty. Part 3. Precision and bias

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
65.70


SKLADOM
GOST 31659-2024

Microbiology of the food chain. Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella. Part 1. Detection of Salmonella spp

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
124.70


SKLADOM
GOST 33192-2024

Petroleum products and other liquids. Method for determination of flash point by Tag closed cup tester

Norma vydaná dňa 6.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
81.30


SKLADOM
GOST 33282-2024

Frozen fish fillet for children nutrition. Specifications

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
79.00


SKLADOM
GOST 35098-2024

Cooked ham in casing for child nutrition. General specifications

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
86.80


SKLADOM
GOST 35100-2024

Frozen salted fish fillet for child nutrition. Specifications

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
71.20


SKLADOM
GOST 35118-2024

Petroleum products. Determination of water content by coulometric Karl Fischer titration method

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
43.40


SKLADOM
GOST 35267-2025

Pipes and fittings made of crosslinked polyethylene (PE-X). Estimation of the degree of crosslinking by determination of the gel content

Norma vydaná dňa 1.10.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
43.40


SKLADOM

Zobrazený záznam od 20 až 30 z celkom 67 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.