ÖNORM - Rakúske normy - strana 4847

Normy ÖNORM - Rakúske normy - strana 4847

Približne 4,000 odborníkov v aktívnych výboroch v Rakúsku vytvára normy pre domáce, európsky i svetový trh. Zohľadňujú záujmy ekonomiky, spotrebiteľov, výskumu, správy i spoločnosti.
V spolupráci s nimi spoločnosť Austrian Standards - rakúska normotvorná organizácia - prináša riešenia, ktoré všetko dokonale spájajú, a zjednodušujú život. Spoločnosť Austrian Standards si zakladá na čo najrýchlejších dodávkach know-how uloženého v normách tak, aby z neho ľudia aj ekonomika mohli ťažiť. Spoločnosť Austrian Standards, založená v roku 1920, zahŕňa obchodné divízie zamerané na vývoj, poradenstvo, vydavateľstvo, školenia a certifikáciu a financuje štandardizačnej systém z viac ako 80 percent prostredníctvom predaja svojich produktov a služieb. Jej právny základ je definovaný v normotvorné zákonu (Normengesetz 2016).

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "ÖNORM - Rakúske normy - strana 4847" podľa:    


ÖNORM M9830 NEPLATNÁ

Erforderliche Raumgröße bei Ladevorgängen an Bleiakkus von Flurförderzeugen oder ähnlichen batteriebetriebenen Elektrofahrzeugen

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.3.2007

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.10


SKLADOM
ÖNORM M9850 NEPLATNÁ

Pistenpflegegeräte - Sicherheitsanforderungen

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.11.2001

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
65.10


SKLADOM
ÖNORM N1000-1 NEPLATNÁ

Lebensmittelhygiene - Hygieneschulung - Teil 1: Begriffe

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.2002

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
65.10


SKLADOM
ÖNORM N1000-2 NEPLATNÁ

Lebensmittelhygiene - Hygieneschulung - Teil 2: Durchführung

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.2002

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
51.00


SKLADOM
ÖNORM N1001 NEPLATNÁ

Lebensmittelhygiene - Reinigung und Desinfektion

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.8.2002

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
99.60


SKLADOM
ÖNORM N1500-1 NEPLATNÁ

Lebensmittel-Mikrobiologie - Laboratorien für lebensmittelhygienisch-mikrobiologische Untersuchungen - Klassifizierung, Abgrenzung der Arbeitsstätten, Räumlichkeiten - Sicherheitstechnische Anforderungen und Prüfung

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
38.90


SKLADOM
ÖNORM N1500-1/Bbl1 NEPLATNÁ

Lebensmittel-Mikrobiologie - Laboratorien für lebensmittelhygienisch-mikrobiologische Untersuchungen - Zuordnung von Mikroorganismen zu Risiko-Gruppen I und II

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.10


SKLADOM
ÖNORM N1500-2 NEPLATNÁ

Lebensmittel-Mikrobiologie - Laboratorien für lebensmittelhygienisch-mikrobiologische Untersuchungen - Anforderungen an die Ausstattung

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.10


SKLADOM
ÖNORM N1500-3 NEPLATNÁ

Lebensmittel-Mikrobiologie - Laboratorien für lebensmittelhygienisch-mikrobiologische Untersuchungen - Anforderungen an den Organisationsplan

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.10


SKLADOM
ÖNORM N1500-4 NEPLATNÁ

Lebensmittel-Mikrobiologie - Laboratorien für lebensmittelhygienisch-mikrobiologische Untersuchungen - Behandlung von Kontaminationsgütern

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.1996

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
28.10


SKLADOM

Zobrazený záznam od 48460 až 48470 z celkom 50385 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.