BS - Britské národní normy - strana 8408

Normy BS - Britské národní normy - strana 8408

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy BS - strana 8408" podľa:    


BS MA 77:1976 NEPLATNÁ

Recommendations for the co-ordination of dimensions in shipbuilding: co-ordinating sizes for services.

NEPLATNÁ vydaná dňa 30.11.1976

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
177.30


SKLADOM
BS M 77:1994 NEPLATNÁ

Self-propelled de-icing/anti-icing vehicles. Functional requirements.

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.2.1994

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
150.40


SKLADOM
BS 770-10:1986 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Determination of total solids content (reference method).

NEPLATNÁ vydaná dňa 31.1.1986

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
150.40


SKLADOM
BS 770-11:1997 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents in processed cheese and processed cheese products.

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.5.1997

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
87.60


SKLADOM
BS 770-3:1976 NEPLATNÁ

Methods for the chemical analysis of cheese.. Determination of fat content (reference method).

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.12.1976

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (246.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
246.90


SKLADOM
BS 770-3:1989 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Determination of fat content (reference method).

NEPLATNÁ vydaná dňa 28.4.1989

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
177.30


SKLADOM
BS 770-4:1976 NEPLATNÁ

Chemical analysis of cheese. Determination of salt content..

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.12.1976

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (246.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
246.90


SKLADOM
BS 770-4:1982 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Determination of chloride content. Potentiometric titration method.

NEPLATNÁ vydaná dňa 29.1.1982

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (246.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
246.90


SKLADOM
BS 770-4:1989 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Determination of chloride content.

NEPLATNÁ vydaná dňa 31.8.1989

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
150.40


SKLADOM
BS 770-6:1976 NEPLATNÁ

Methods for chemical analysis of cheese. Determination of total phosphorus content. Molecular absorption spectrometric method.

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.12.1976

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (246.90 EUR)


Zobraziť všetky technické informácie
246.90


SKLADOM

Zobrazený záznam od 84070 až 84080 z celkom 87770 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.