ASTM - Americké technické normy - strana 7165

Normy ASTM - Americké technické normy - strana 7165

ASTM - Společnost ASTM International je jednou z největších nezávislých organizací pro rozvoj norem ve světě - spolehlivý zdroj technických norem pro materiály, výrobky, systémy a služby. Normy společnosti ASTM International jsou známé svojí vysokou technickou kvalitou a aktuálností v rámci trhu, a proto hrají důležitou roli v informační infrastruktuře, která řídí projekci, výrobu a obchod v globální ekonomice. ASTM vydává normy zabývající se kovy, hořlavostí, chemickými výrobky, mazivy, fosilními palivy, textiliemi, barvami, pryží, potrubím, forenzními vědami, elektronikou, energetikou, lékařskými přístroji a bezpočtem dalších témat.

Zobrazenie ceny: bez DPH
Zobrazovaná mena:
Zoradiť podľa:

Upresniť výber pre "Normy ASTM - strana 7165" podľa:    


ASTM E459-05(2011) Historická

Standard Test Method for Measuring Heat Transfer Rate Using a Thin-Skin Calorimeter

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.10.2011

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
69.80


SKLADOM
ASTM E459-05(2016) Historická

Standard Test Method for Measuring Heat Transfer Rate Using a Thin-Skin Calorimeter

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.4.2016

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
69.80


SKLADOM
ASTM E459-97 Historická

Standard Test Method for Measuring Heat Transfer Rate Using a Thin-Skin Calorimeter

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1997

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
69.80


SKLADOM
ASTM E46-83 (1987) Historická

Test Methods for Chemical Analysis of Lead- and Tin-Base Solder (Withdrawn 1994)

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


SKLADOM
ASTM E460-04 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.5.2004

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.40


SKLADOM
ASTM E460-12 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydaná dňa 15.10.2012

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.40


SKLADOM
ASTM E460-88(1995) Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.1.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.40


SKLADOM
ASTM E460-88(2003)e1 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage (Includes all amendments And changes 8/16/2017).

NEPLATNÁ vydaná dňa 1.11.2003

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.40


SKLADOM
ASTM E461-85 Historická

Recommended Practice for Sensory Evaluation of Industrial and Institutional Food Purchase (Withdrawn 1992)

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.40


SKLADOM
ASTM E462-84(1989)E01 Historická

Test Method for Odor and Taste Transfer from Packaging Film (Withdrawn 1998)

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


SKLADOM

Zobrazený záznam od 71640 až 71650 z celkom 85679 záznamov.


Potrebujete pomoc?


Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.