Publikácie  DIN Media Kommentar; Qualitätsanforderungen beim Schmelzschweißen metallischer Werkstoffe; Kommentar zur Normenreihe DIN EN ISO 3834 22.9.2022 náhľad

DIN Media Kommentar; Qualitätsanforderungen beim Schmelzschweißen metallischer Werkstoffe; Kommentar zur Normenreihe DIN EN ISO 3834

DIN Media Kommentar; Qualitätsanforderungen beim Schmelzschweißen metallischer Werkstoffe; Kommentar zur Normenreihe DIN EN ISO 3834



PUBLIKÁCIE vydaná dňa 22.9.2022


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní *)
Cena68.60 bez DPH
68.60

Informácie o produkte:

Označenie: DIN Media Kommentar; Qualitätsanforderungen beim Schmelzschweißen metallischer Werkstoffe; Kommentar zur Normenreihe DIN EN ISO 3834
Počet strán: 152
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Poznámka: Mixed media product
Dátum vydania: 22.9.2022
Krajina: Nemecká publikácia
Kategória: Německé publikácie
*) Pri tovare, ktorý nie je na sklade a musí sa objednávať u vydavateľa sa budú počítať aj skutočné náklady na dopravné a balné. Ich výšku Vám oznámime na základe vášho odkazu na e-mail info@normservis.sk, resp. na telefónnom čísle + 420 566 621 759.

Anotácia textu normy:

PL

Product Type:Mixed media product
ISBN: 9783410309697
Autors:DIN e.V.; DVS
Publisher:DVS Media GmbH
Edition:2. aktualisierte Ausgabe
Language:ger
Note:Unit weight: 235 gr, Width: 148 mm, Height: 210 mm

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.