Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
PUBLIKÁCIE vydaná dňa 1.11.2024
Označenie: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Dátum vydania: 1.11.2024
Krajina: Americká publikácia
Kategória: ASTM Section 15 - General Products, Chemical Specialties, and End Use Products
Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 979-8-88773-106-3
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.