Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Emission control - Installations for cooking and heat-treating foods - Processing potatoes into semi-finished or finished products.
Automaticky preložený názov:
Regulácia emisií - Zariadenia pre varenie a tepelné spracovanie potravín - Spracovanie zemiakov do polotovarov alebo hotových výrobkov.
NORMA vydaná dňa 1.11.2014
Označenie normy: VDI 3895Blatt2
Dátum vydania normy: 1.11.2014
Kód tovaru: NS-578252
Počet strán: 60
Približná hmotnosť: 180 g (0.40 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy VDI
Emise ze stacionárních zdrojů
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Verarbeiten von Kartoffeln zu Halbfertig- oder Fertigprodukten.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-07 (Počet položiek: 2 341 778)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.