Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Installations for cooking and heat - Treating foods Basic - Overview - Fish and meat.
Automaticky preložený názov:
Zariadenia na varenie a kúrenie - Liečba potravín Základné - Prehľad - ryby a mäso.
NORMA vydaná dňa 1.12.1996
Označenie normy: VDI 3895Blatt1
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.1996
Kód tovaru: NS-578250
Počet strán: 35
Približná hmotnosť: 105 g (0.23 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy VDI
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Grundlagen - Übersicht - Fisch und Fleisch.
Posledná aktualizácia: 2024-04-28 (Počet položiek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.