Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Emission control - Installations for cooking and heat-treating foods - Fish and meat.
NORMA vydaná dňa 1.10.2017
Označenie normy: VDI 3895Blatt1
Dátum vydania normy: 1.10.2017
Kód tovaru: NS-796280
Počet strán: 72
Približná hmotnosť: 216 g (0.48 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy VDI
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Fisch und Fleisch.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-14 (Počet položiek: 2 232 183)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.