NEPLATNÁ VDI 2656Blatt5 1.4.1970 náhľad

VDI 2656Blatt5

BEGRIFFLICHE GRUNDLAGEN IN DER FLEISCHWIRTSCHAFT; ERHITZEN VON FLEISCH UND FLEISCHWAREN.

Automaticky preložený názov:

Základné pojmy v mäsovom priemysle ; KÚRENIE mäso a mäsové výrobky.



NORMA vydaná dňa 1.4.1970


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena30.50 bez DPH
30.50

Informácie o norme:

Označenie normy: VDI 2656Blatt5
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.1970
Kód tovaru: NS-576837
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy VDI

Anotácia textu normy VDI 2656Blatt5 :

BEGRIFFLICHE GRUNDLAGEN IN DER FLEISCHWIRTSCHAFT; ERHITZEN VON FLEISCH UND FLEISCHWAREN.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.