Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
BEGRIFFLICHE GRUNDLAGEN IN DER FLEISCHWIRTSCHAFT; ERHITZEN VON FLEISCH UND FLEISCHWAREN.
Automaticky preložený názov:
Základné pojmy v mäsovom priemysle ; KÚRENIE mäso a mäsové výrobky.
NORMA vydaná dňa 1.4.1970
Označenie normy: VDI 2656Blatt5
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.1970
Kód tovaru: NS-576837
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy VDI
BEGRIFFLICHE GRUNDLAGEN IN DER FLEISCHWIRTSCHAFT; ERHITZEN VON FLEISCH UND FLEISCHWAREN.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-17 (Počet položiek: 2 200 127)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.