Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of ipiperine content. Spetrophotometric method.
Automaticky preložený názov:
BLACK korenie a biele korenie, celé alebo mleté. URČENIE IPIPERINE obsahu. SPETROPHOTOMETRIC metódy.
NORMA vydaná dňa 7.7.2010
Označenie normy: UNE-ISO 5564:2010
Dátum vydania normy: 7.7.2010
Kód tovaru: NS-568045
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.