Norma UNE-ISO 5564:2010 7.7.2010 náhľad

UNE-ISO 5564:2010

Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of ipiperine content. Spetrophotometric method.

Automaticky preložený názov:

BLACK korenie a biele korenie, celé alebo mleté. URČENIE IPIPERINE obsahu. SPETROPHOTOMETRIC metódy.



NORMA vydaná dňa 7.7.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena26.50 bez DPH
26.50

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-ISO 5564:2010
Dátum vydania normy: 7.7.2010
Kód tovaru: NS-568045
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.