Norma UNE-ISO 3588:2010 24.3.2010 náhľad

UNE-ISO 3588:2010

Spices and condiments. Determination of degree of fineness of griding. Hand sieving method(Reference method)

Automaticky preložený názov:

Korenie. URČENIE stupňa jemnosti GRIDING. HAND Sietový rozbor (REFERENČNÁ METÓDA)



NORMA vydaná dňa 24.3.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena26.50 bez DPH
26.50

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-ISO 3588:2010
Dátum vydania normy: 24.3.2010
Kód tovaru: NS-567995
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.