Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments. Determination of degree of fineness of griding. Hand sieving method(Reference method)
Automaticky preložený názov:
Korenie. URČENIE stupňa jemnosti GRIDING. HAND Sietový rozbor (REFERENČNÁ METÓDA)
NORMA vydaná dňa 24.3.2010
Označenie normy: UNE-ISO 3588:2010
Dátum vydania normy: 24.3.2010
Kód tovaru: NS-567995
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
7.7.2010
9.2.2011
7.7.2010
7.7.2010
24.3.2010
24.3.2010
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.