Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sensory anlalysis. Methods for assesing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging.
Automaticky preložený názov:
SENSORY ANLALYSIS. METÓDY ASSESING úpravy na Flavour O potravinami kvôli obalu.
NORMA vydaná dňa 12.11.2008
Označenie normy: UNE-ISO 13302:2008
Dátum vydania normy: 12.11.2008
Kód tovaru: NS-567790
Počet strán: 61
Približná hmotnosť: 183 g (0.40 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-04-19 (Počet položiek: 2 860 954)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.