Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2008)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie obsahu vody - metóda Karla Fischera (pyridín FREE) (ISO 8534: 2008)
NORMA vydaná dňa 12.11.2008
Označenie normy: UNE-EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 12.11.2008
Kód tovaru: NS-566911
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2024-08-01 (Počet položiek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.