NEPLATNÁ UNE-EN ISO 8534:2008 12.11.2008 náhľad

UNE-EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2008)

Automaticky preložený názov:

Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie obsahu vody - metóda Karla Fischera (pyridín FREE) (ISO 8534: 2008)



NORMA vydaná dňa 12.11.2008


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena70.60 bez DPH
70.60

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 12.11.2008
Kód tovaru: NS-566911
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.