Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7208:2008)
Automaticky preložený názov:
Odstredeného mlieka, srvátky a Buttermilk - stanovenie obsahu tuku - gravimetria (Referenčná metóda) (ISO 7208: 2008)
NORMA vydaná dňa 25.2.2009
Označenie normy: UNE-EN ISO 7208:2009
Dátum vydania normy: 25.2.2009
Kód tovaru: NS-566585
Počet strán: 25
Približná hmotnosť: 75 g (0.17 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Mléko a zpracované mléčné produkty
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
15.4.1985
15.3.1985
15.12.1986
15.5.1983
15.3.1983
15.3.1986
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.