Norma UNE-EN ISO 6888-1:2022 18.5.2022 náhľad

UNE-EN ISO 6888-1:2022

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)



NORMA vydaná dňa 18.5.2022


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena92.90 bez DPH
92.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 6888-1:2022
Dátum vydania normy: 18.5.2022
Kód tovaru: NS-1064629
Počet strán: 30
Približná hmotnosť: 90 g (0.20 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 6888-1:2022/A1:2024 Zmena

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1 (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera.)

Zmena vydaná dňa 17.4.2024

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
41.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.