Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2006)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie oxidačnú stabilitu (zrýchlený oxidačné skúšky) (ISO 6886: 2006)
NORMA vydaná dňa 18.3.2009
Označenie normy: UNE-EN ISO 6886:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 18.3.2009
Kód tovaru: NS-566514
Počet strán: 21
Približná hmotnosť: 63 g (0.14 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-01 (Počet položiek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.