Norma UNE-EN ISO 6579-1:2017 26.7.2017 náhľad

UNE-EN ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)



NORMA vydaná dňa 26.7.2017


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena131.70 bez DPH
131.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 6579-1:2017
Dátum vydania normy: 26.7.2017
Kód tovaru: NS-688798
Počet strán: 61
Približná hmotnosť: 183 g (0.40 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 6579-1:2017/A1:2021 Zmena

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 1: Průkaz bakterií rodu Salmonella.)

Zmena vydaná dňa 20.1.2021

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
75.30


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.