NEPLATNÁ UNE-EN ISO 6321:2003 24.1.2003 náhľad

UNE-EN ISO 6321:2003

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)

Automaticky preložený názov:

Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov. Stanovenie teploty topenia v otvorených kapilárach (SLIP POINT). (ISO 6321: 2002)



NORMA vydaná dňa 24.1.2003


Jazyk
Prevedenie
Dostupnosťdo 7 pracovných dní
Cena72.90 bez DPH
72.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 6321:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 24.1.2003
Kód tovaru: NS-566389
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.