Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov. Stanovenie teploty topenia v otvorených kapilárach (SLIP POINT). (ISO 6321: 2002)
NORMA vydaná dňa 24.1.2003
Označenie normy: UNE-EN ISO 6321:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 24.1.2003
Kód tovaru: NS-566389
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2025-08-25 (Počet položiek: 2 213 294)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.