Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese - Determination of total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
Automaticky preložený názov:
A tavených - stanovenie celkového obsahu pevnej látky (referenčná metóda) (ISO 5534: 2004)
NORMA vydaná dňa 3.12.2004
Označenie normy: UNE-EN ISO 5534:2004
Dátum vydania normy: 3.12.2004
Kód tovaru: NS-566289
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.