Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
NORMA vydaná dňa 1.10.2025
Označenie normy: UNE-EN ISO 5530-2:2025
Dátum vydania normy: 1.10.2025
Kód tovaru: NS-1242220
Počet strán: 67
Približná hmotnosť: 201 g (0.44 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-20 (Počet položiek: 2 239 217)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.