Norma UNE-EN ISO 5530-2:2025 1.10.2025 náhľad

UNE-EN ISO 5530-2:2025

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)



NORMA vydaná dňa 1.10.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena135.20 bez DPH
135.20

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 5530-2:2025
Dátum vydania normy: 1.10.2025
Kód tovaru: NS-1242220
Počet strán: 67
Približná hmotnosť: 201 g (0.44 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.