Norma UNE-EN ISO 5530-1:2025 1.10.2025 náhľad

UNE-EN ISO 5530-1:2025

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)



NORMA vydaná dňa 1.10.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena114.10 bez DPH
114.10

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 5530-1:2025
Dátum vydania normy: 1.10.2025
Kód tovaru: NS-1242219
Počet strán: 50
Približná hmotnosť: 150 g (0.33 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.