Norma UNE-EN ISO 4833-2:2014 5.2.2014 náhľad

UNE-EN ISO 4833-2:2014

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013)

Automaticky preložený názov:

Microbiology potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov - Časť 2: COLONY COUNT AT 30 stupňami Celzia povrchom očkovaním platní (ISO 4833-2: 2013)



NORMA vydaná dňa 5.2.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena81.10 bez DPH
81.10

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 4833-2:2014
Dátum vydania normy: 5.2.2014
Kód tovaru: NS-566171
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 4833-2:2014/A1:2022 Zmena

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique - Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 2: Technika roztěrem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C.)

Zmena vydaná dňa 28.9.2022

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
47.00


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.