Norma UNE-EN ISO 4833-1:2014 5.2.2014 náhľad

UNE-EN ISO 4833-1:2014

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique (ISO 4833-1:2013)

Automaticky preložený názov:

Microbiology potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov - Časť 1: COLONY COUNT 30 stupňov C techniky naliate platne (ISO 4833-1: 2013)



NORMA vydaná dňa 5.2.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.60 bez DPH
70.60

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 4833-1:2014
Dátum vydania normy: 5.2.2014
Kód tovaru: NS-566170
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 4833-1:2014/A1:2022 Zmena

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique - Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-1:2013/Amd 1:2022)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 1: Technika přelivem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C.)

Zmena vydaná dňa 28.9.2022

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
41.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.