Norma UNE-EN ISO 3596:2002 26.4.2002 náhľad

UNE-EN ISO 3596:2002

Animal and vegetable fats and oils. Determination of unsaponifiable matter. Method using diethyl ether extraction. (ISO 3596:2000)

Automaticky preložený názov:

Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov. URČENIE nezmydlovateľná podiel. SPÔSOB POUŽITIA dietyléteru extrakcii. (ISO 3596: 2000)



NORMA vydaná dňa 26.4.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena62.30 bez DPH
62.30

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 3596:2002
Dátum vydania normy: 26.4.2002
Kód tovaru: NS-565859
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.