Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horká čokoláda - Časť 1: Stanovenie prítomnosti ekvivalenty kakaového masla (ISO 23275-1: 2006)
NORMA vydaná dňa 1.7.2009
Označenie normy: UNE-EN ISO 23275-1:2009
Dátum vydania normy: 1.7.2009
Kód tovaru: NS-565481
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.