Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horká čokoláda - Časť 1: Stanovenie prítomnosti ekvivalenty kakaového masla (ISO 23275-1: 2006)
NORMA vydaná dňa 1.7.2009
Označenie normy: UNE-EN ISO 23275-1:2009
Dátum vydania normy: 1.7.2009
Kód tovaru: NS-565481
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.