Norma UNE-EN ISO 18743:2016 3.2.2016 náhľad

UNE-EN ISO 18743:2016

Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method (ISO 18743:2015)

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - detekcia larvy trichinely v mäse umelými Metóda trávenia (ISO 18743: 2015)



NORMA vydaná dňa 3.2.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena81.10 bez DPH
81.10

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 18743:2016
Dátum vydania normy: 3.2.2016
Kód tovaru: NS-632972
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 18743:2016/A1:2024 Zmena

Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method - Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics (ISO 18743:2015/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení.)

Zmena vydaná dňa 17.4.2024

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
69.40


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.